Càite a bheil do Chluasan
HC_NURSERY_09

Seo iad mo ghlùinean, mo ghlùinean, mo ghlùinean
Seo iad mo ghlùinean, mo ghlùinean, seo iad.

nursery rhymes; audio

Cluich Còmhla - Òrain is Ranna (CD)

This is a children's action song involving different parts of the body.<br /> <br /> Song Lyrics:<br /> <br /> Cà' bheil do chluasan, do chluasan, do chluasan?<br /> Cà' bheil do chluasan? seall dhomh iad<br /> Seo iad, mo chluasan, mo chluasan, mo chluasan<br /> Seo iad, mo chluasan, mo chluasan, seo iad<br /> <br /> Cà' bheil do shùilean, do shùilean, do shùilean?<br /> Cà' bheil do shùilean? seall dhomh iad<br /> Seo iad mo shùilean, mo shùilean, mo shùilean<br /> Seo iad mo shùilean, mo shùilean, seo iad<br /> <br /> Cà' bheil do chorragan, do chorragan, do chorragan?<br /> Cà' bheil do chorragan? seall dhomh iad<br /> Seo iad mo chorragan, mo chorragan, mo chorragan<br /> Seo iad mo chorragan, mo chorragan, seo iad<br /> <br /> Cà' bheil do ghlùinean, do ghlùinean, do ghlùinean?<br /> Cà' bheil do ghlùinean? seall dhomh iad<br /> Seo iad mo ghlùinean, mo ghlùinean, mo ghlùinean<br /> Seo iad mo ghlùinean, mo ghlùinean, seo iad.<br /> <br /> This nursery rhyme was taken from the CD 'Cluich Còmhla - Òrain is Rannan'. The CD was produced by the Highland Council to accompany the Play@Home series of booklets