A' coimhead sìos air Frìth Ach na Seileach agus Rathad-iarainn na Gàidhealtachd
Ach nan Seileach
Tennant à Ach Nan Seileach
Caol Loch Aillse
Looking down on Achnashellach Deer Forest and Highland Railway

ROS: Loch Carrann

Ach nan Seileach; Loidhne Inbhir Pheofharain agus an Eilein Sgitheanaich; Rathaidean-iarainn na Gàidhealtachd; Tennant à Ach Nan Seileach;Caol Loch Aillse

Joseph Cook Collection

A' coimhead sìos air Frìth Ach nan Seileach agus loidhne Rathaidean-iarainn na Gàidhealtachd gu Caol Loch Aillse. 'S e Loidhne Inbhir <br /> Pheofharain agus an Eilein Sgitheanaich a tha seo an-diugh, ged a b' àbhaist dha a bhith mar phàirt de Rathaidean-iarainn na Gàidhealtachd. B'e an stèisean prìobhaideach aig Tennant Ach nan Seileach a bha an seo. Bha Tennant air airgead a chur ri na rathaidean- iarainn ach cha do phàigh e na h-earrannan gu lèir, agus chuir e air dòigh dà thrèana phrìobhaidich a' dol gu Ach nan Seileach. Cha robh duine ag obair aig an stèisean ach as t-samhradh agus cha robh togalaichean ann airson greis an dèidh fhosgladh <br /> <br /> <br /> Faodar an dealbh seo a cheannach.<br /> Airson tuilleadh fiosrachaidh mu cheannach is prìsean, cuir post-d gu: <a href="mailto: photographic.archive@highlifehighland.com">Highland Photographic Archive</a>