Cuimhneachan-cogaidh, Am Ploc
Am Ploc
cuimhneachan-cogaidh, daoine
War Memorial, Plockton

Duncan Macpherson (photographs)

Tha an Cuimhneachan-cogaidh dìreach fon phrìomh rathad a tha a' dol a-steach dhan Phloc, sa Ghlaic, a' coimhead thairis air an òb. Tha an liagan air a dhèanamh de chloich-ghràin lìomhte, le crois Cheilteach air a' mhullach, os cionn sgiath shnaidhte le ruighe agus làmh a' cumail grèim oirre. Tha ainmean fichead duine a bhàsaich anns a' Chiad Chogadh Mòr air aghaidh a' chàrn-cuimhne, le ainmean nan ochdnar a bhàsaich anns an Dara Cogadh air a' bhonn <br /> <br /> <br /> Faodar an dealbh seo a cheannach.<br /> Airson tuilleadh fiosrachaidh mu cheannach is prìsean, cuir post-d gu: <a href= "mailto: skyeandlochalsh.archives@highlifehighland.com" >Skye and Lochalsh Archives</a> <br /> <br /> <br /> Faodar an dealbh seo a cheannach.<br /> Airson tuilleadh fiosrachaidh mu cheannach is prìsean, cuir post-d gu: <a href= "mailto: skyeandlochalsh.archives@highlifehighland.com" >Skye and Lochalsh Archives</a><br /> <br /> <br /> <br /> Faodar an dealbh seo a cheannach.<br /> Airson tuilleadh fiosrachaidh mu cheannach is prìsean, cuir post-d gu: <a href= "mailto: skyeandlochalsh.archives@highlifehighland.com" >Skye and Lochalsh Archives</a><br />