Cuairt teaghlaich ann an càr
Earbarsaig
teaghlach
an t-Eilean Sgitheanach
Family outing by car

càr; càraichean; carbadan; baidhsagal; teaghlach; beanntan; an t-Eilean Sgitheanach

Duncan Macpherson (photographs)

Bhiodh Donnchadh Mac a' Phearsain, an lèigheadair agus an dealbhadair camara ann an Caol Loch Aillse, a' cur seachad mòran ùine air chuairt san sgìre timcheall a' Chaoil. Glè thric bhiodh a theaghlach na chuideachd - an seo a nighean Màiri, a phiuthar-chèile Ciorstag agus, air a' bhaidhsagal, a mhac Niall. Bha camara Mhic a' Phearsain an-còmhnaidh na chois, co-dhiù an robh e a' siubhal air baidhsagal, air chois no, mar an seo, ann an càr. <br /> <br /> Chaidh an càr a chlàradh ann an sgìre Pheairt - 's dòcha gum b' ann le Ciorstag, piuthar bean Mhic a' Phearsain, a bha ag obair an sin, a bha an càr. Bhiodh Ciorstag tric a' tadhal air dachaigh theaghlach Mhic a' Phearsain. Chaidh an dealbh a thogail aig Earbarsaig a' coimhead a-null dhan Chuilthionn air an Eilean Sgitheanach <br /> <br /> <br /> Faodar an dealbh seo a cheannach.<br /> Airson tuilleadh fiosrachaidh mu cheannach is prìsean, cuir post-d gu: <a href= "mailto: skyeandlochalsh.archives@highlifehighland.com" >Skye and Lochalsh Archives</a> <br /> <br /> <br /> Faodar an dealbh seo a cheannach.<br /> Airson tuilleadh fiosrachaidh mu cheannach is prìsean, cuir post-d gu: <a href= "mailto: skyeandlochalsh.archives@highlifehighland.com" >Skye and Lochalsh Archives</a>