Bus air stad aig Caol Acain, An t-Eilean Sgitheanach
Caol Àcain
bus
Caol Acain
Bus parked in Kyleakin, Isle of Skye

coidse; bus; Caol Acain

Duncan Macpherson (photographs)

Tha am fear-togail-dhealbhan, Donnchadh Mac a' Phearsain a' toirt cunntas air turas airson an latha gu Ealaghol agus Loch Coire Uisg' air an Eilean Sgitheanach on dachaigh aige ann an Caol Loch Aillse, anns an leabhar aige 'Gateway to Skye'. " The 'Lord of the Isles' was waiting on the pier as I crossed to Skye. For this was the name which Mr Skinner had given to his smart char-a-banc.The scene at Elgol resembled a market day. There were numerous char-a-bancs from Broadford and Portree and private cars from every corner of the island." B' e aon de na daoine aig an robh Taigh-òsta King's Arms ann an Caol Acain a bh' ann an Mgr Skinner agus b' e aon den a' chiad thaighean-òsaa airson tursan-coidse a stèidheachadh air an eilean <br /> <br /> <br /> Faodar an dealbh seo a cheannach.<br /> Airson tuilleadh fiosrachaidh mu cheannach is prìsean, cuir post-d gu: <a href= "mailto: skyeandlochalsh.archives@highlifehighland.com" >Skye and Lochalsh Archives</a> <br /> <br /> <br /> Faodar an dealbh seo a cheannach.<br /> Airson tuilleadh fiosrachaidh mu cheannach is prìsean, cuir post-d gu: <a href= "mailto: skyeandlochalsh.archives@highlifehighland.com" >Skye and Lochalsh Archives</a>