Bùth-chungaidhean Dhonnchaidh Mhic a' Phearsain
Caol Loch Aillse
sansachd
Kodak
Duncan Macpherson's Pharmacy

bùth-chungaidhean; taghadh; Caol Loch Aillse; sansachd; Kodak

Duncan Macpherson (photographs)

Sealladh air aghaidh bùth-chungaidhean Dhonnchaidh Mhic a' Phearsain faisg air cidhe na h-aiseig ann an Caol Loch Aillse. Stèidhich Mac a' Phearsain a bhùth-chungaidhean ann an 1912 nuair a bha e 30 bliadhna a dh'aois. Bha an togalach air oisean na Prìomh Sràid is Rathad an Stèisein, ri taobh bùth M. MhicMhuirich, Marsanta Coitcheann. Thathar air ainm an neach-chungaidhean air an t-soidhne os cionn an dorais atharrachadh bho -"DUNCAN MACPHERSON M.P.S." gu "VOTE MACPHERSON M.P. X". B'e Donnchadh Mac a' Phearsain an riochdaire-taghaidh airson Ball Pàrlamaid na sgìre Iain Mac a' Phearsain. Tha an ìomhaigh de bhoireannach le coltas nan 1920s oirre anns an uinneig mar phàirt de shanasachd airson Kodak <br /> <br /> <br /> Faodar an dealbh seo a cheannach.<br /> Airson tuilleadh fiosrachaidh mu cheannach is prìsean, cuir post-d gu: <a href= "mailto: skyeandlochalsh.archives@highlifehighland.com" >Skye and Lochalsh Archives</a> <br /> <br /> <br /> Faodar an dealbh seo a cheannach.<br /> Airson tuilleadh fiosrachaidh mu cheannach is prìsean, cuir post-d gu: <a href= "mailto: skyeandlochalsh.archives@highlifehighland.com" >Skye and Lochalsh Archives</a>