Taigh-òsta Spa Shrath Pheofhair
Srath Pheofhair
Srath Pheofhair
Strathpeffer Spa Hotel

ROS: Fothraitidh

taigh-òsta; spa; Srath Pheofhair

Duncan Macpherson (photographs)

Sealladh de Thaigh-òsta Spa Shrath Pheofhair bhon taobh a-muigh. Bha na fuarain pronnaisg a bu treasa ann am Breatainn ann an Srath Pheofhair, agus bhiodh daoine cho eadar-dhealaichte ri Mrs Pankhurst agus Sir Ernest Shackleton a' tadhal air an àite. Chuir Donnchadh Mac a' Phearsain iomadh samhradh seachad ag obair mar neach-cuideachaidh anns a' bhùth-chungaidhean ionadail nuair a bha e anns na ficheadan, mus do ghluais e a Chaol Loch Aillse ann an 1912. Tha e a' toirt tuairisgeul air an ùine a chur e seachad ann ann an caibideil san leabhar aige "Where I Belong" <br /> <br /> <br /> Faodar an dealbh seo a cheannach.<br /> Airson tuilleadh fiosrachaidh mu cheannach is prìsean, cuir post-d gu: <a href= "mailto: skyeandlochalsh.archives@highlifehighland.com" >Skye and Lochalsh Archives</a> <br /> <br /> <br /> Faodar an dealbh seo a cheannach.<br /> Airson tuilleadh fiosrachaidh mu cheannach is prìsean, cuir post-d gu: <a href= "mailto: skyeandlochalsh.archives@highlifehighland.com" >Skye and Lochalsh Archives</a>