A' toirt bus don Eilean Sgitheanach air a' bhàt'-aiseig
Caol Loch Aillse
cidhe
bàta
Ferrying a Bus to Skye

bus; comhdail; bàt'-aiseig; cidhe; bàta

Duncan Macpherson (photographs)

Tha bus luchd-siubhail agus post le 14 suidheachain air a chur gu cugallach air a' bhàt'-aiseig don Eilean Sgitheanach. 'S cinnteach gur e Albion le Companaidh Comhdail an Eilein Sgitheanaich a th' ann leis a' chlàradh GE 1458 à Glaschu 1928. Tha aon de mòran soithich a chaidh air ais agus air adhart air taobh siar Alba agus na h-eileanan ri faicinn aig acair aig cidhe an rathad-iarainn. Chaidh an dealbh fhoillseachadh mar cairt 'Real Photographic' a bhitheadh ri reic anns a' bhùth-leighis aig an neach-togail dhealbhan, Donnachadh Mac a' Phearsain <br /> <br /> <br /> Faodar an dealbh seo a cheannach.<br /> Airson tuilleadh fiosrachaidh mu cheannach is prìsean, cuir post-d gu: <a href= "mailto: skyeandlochalsh.archives@highlifehighland.com" >Skye and Lochalsh Archives</a> <br /> <br /> <br /> Faodar an dealbh seo a cheannach.<br /> Airson tuilleadh fiosrachaidh mu cheannach is prìsean, cuir post-d gu: <a href= "mailto: skyeandlochalsh.archives@highlifehighland.com" >Skye and Lochalsh Archives</a>