Bàt-aiseig an Eilein Sgitheanaich aig a' Chaol
Caol Loch Aillse
luchd-siubhail
Caol Loch Aillse
Kyle Ferry to Skye

bàt-aiseig; carbad; luchd-siubhail; An t-Eilean Sgitheanach; Caol Loch Aillse

Duncan Macpherson (photographs)

Tha Caol Loch Aillse air a bhith na àite-siubhail fad linntean airson faighinn a-null a Chaol Acain san Eilean Sgitheanach, ach dh'fhàs am feum airson giùlan charbadan, a bharrachd air luchd-siùbhail is bathar, le leasachadh nan rathaidean agus dh'fhàs dràibhearan na bu dhàine. Chithear anns an dealbh seo bàta le cuartan is rampaichean, leasachadh mòr air an dà mhaide thar bàta-ràimh a b' àbhaist a bhith aca. Cha ghabhadh am bàta seo ach aon chàr. Chaidh na diofar bhàtaichean-aiseig air an t-slighe a leasachadh is a mheudachadh, ach bha bliadhnaichean mòra ann mus deach dà chàr a ghabhail aig an aon àm, agus dh'adhbharaich seo sreathan mòra sa Chaol gu math tric <br /> <br /> <br /> Faodar an dealbh seo a cheannach.<br /> Airson tuilleadh fiosrachaidh mu cheannach is prìsean, cuir post-d gu: <a href= "mailto: skyeandlochalsh.archives@highlifehighland.com" >Skye and Lochalsh Archives</a> <br /> <br /> <br /> Faodar an dealbh seo a cheannach.<br /> Airson tuilleadh fiosrachaidh mu cheannach is prìsean, cuir post-d gu: <a href= "mailto: skyeandlochalsh.archives@highlifehighland.com" >Skye and Lochalsh Archives</a>