Dealbh de Phort Rìgh a chaidh a thogail bhon Bhàgh
Port Rìgh
seòladh
Bàgh Phort Rìgh
Portree from the Bay

bailtean; iasgach; seòladh; Bàgh Phort Rìgh

Dualchas Postcards

Chaidh a' chairt-phuist thràth seo a chur sa phost san Lùnastal 1904 ann am Broad Oak gu tè Mrs Stuart ann am Bexhill ann an taobh a deas Shasainn. Air cùl na cairt, tha an teacsa ann - the address only to be written this side - agus tha rùm ann air an aghaidh airson teachdaireachd a sgrìobhadh fon deilbh. A dh'aindeoin seo tha an neach-sgrìobhaidh air an dà chuid an seòladh agus an teachdaireachd a sgrìobhadh air cùl na cairt. San deilbh, chithear Barraid Bosville agus Rathad Mill ann am Port Rìgh a tha os cionn a' bhàigh. Tha Corran Beumont a tha faisg air a' chladach air taobh chlì na deilbhe. Bha an cala, a chaidh a dhealbhadh le Telford, dìreach a-mach às an deilbh air an taobh chlì. Bha e uair trang le bàtaichean-iasgaich agus bàtaichean-seòlaidh agus bàtaichean-smùid. Chithear beagan bàtaichean-seòlaidh san deilbh. <br /> <br /> <br /> S dòcha gum bi an ìomhaigh seo ri faotainn airson a ceannach.<br /> Airson tuilleadh fiosrachaidh mu cheannach is prìsean, cuir post-d gu: <a href= "mailto: skyeandlochalsh.archives@highlifehighland.com" >Skye and Lochalsh Archives</a><br />