Ath-chruinneachadh Clas '73 Àrd-sgoil Inbhir Nis
JTHOMSON_BOX1_0004
sgoilearan
clann-sgoile
àrd-sgoiltean
Inverness High School, class of '73 school reunion

Chaidh an ìomhaigh seo a shealltainn bho chionn ghoirid ann am 'Maor-sgrùdaidh Dhealbhannan' a' Bhaile, a chaidh a ruith ann an co-bhuinn ris an Inverness Courier. Chaidh an tachartas aithneachadh agus 's e ath-chruinneachadh de Chlas '73 aig Àrd-sgoil Inbhir Nis a bh' ann. Chaidh a chumail ann an Taigh-òsta a' Cholumba foghair 1992, agus tha mu leth na bh' ann air an oidhche anns an dealbh-chamara.

Sreath cùil (clì gu deas): Iona Ross; Kate Gray; Shona Wilson; Sandra Rennie; Virginia Kuzmisckl; Suzan Patience; Ann Macdonald; David Macbeth; Joan Holman; Irene Holman; Paul Fox; Karen Hendry; John Boa; Alan Jamieson.

Treas sreath (clì gu deas): Iona Ross; Kate Gray; Shona Wilson; Sandra Rennie; Virginia Kuzmisckl; Suzan Patience; Ann Macdonald; David Macbeth; Joan Holman; Irene Holman; Paul Fox; Karen Hendry; John Boa; Alan Jamieson.

Dàrna sreath (clì gu deas): Alison Macbain; (Gun aithne); Michael Skinner; Shirley Beaton; Carol Maclean; Denise Gowie; Lorraine Macbeath; Frances Macdonald; Angela McHattie.

Sreath aghaidh (clì gu deas): Gordon MacDonald; Alan Clark; Alan Scott; Colin Greenlees; David Laidlaw; Alex Glass.

sgoilearan; clann-sgoile; àrd-sgoiltean

Jimmy Thomson Archive