Sgioba Bhall-coise Hill Rovers a' faighinn cuaich buaidhe, 1992
JTHOMSON_BOX1_0096
Hill Rovers Football Team receiving trophy, 1992

'S e na cluicheadairean:

ball-coise; cupanan ball-coise; sgiobaidhean ball-coise

Jimmy Thomson Archive

Chaidh an dealbh seo a shònrachadh bho chionn ghoirid ann an sreath 'Picture Detective' aig 'AmBaile', còmhla ris a' phàipear-naidheachd, Courier Inbhir Nis. Dh'aithnicheadh e mar Sgioba Bhall-coise Hill Rovers a' faighinn cuaich buaidhe Lìog Neo-dhreuchdail Roinn a Dhà Inbhir Nis, a choisinn iad ann an 1992. 'S e an duine a tha a' toirt seachad na duais Uilleam MacAoidh, nach maireann, a bha an uair sin na Cheann-suidhe air AFA Inbhir Nis & Sgìre.<br /> <br /> Tha sinn an comain Lawrence MacAlasdair, Frangag NicAoidh agus Fiona Cuthbert airson an fhiosrachaidh.<br /> <br /> 'S e na cluicheadairean:<br /> Sreath sa chùl (clì gu deas): Marc Sloggie; Seumas Train; Dòmhnall MacRath; Billy Lyons; Seumas Greenwood; Darren MacLachlainn; Seumas MacNèill (no 's dòcha Simidh Mac a' Phearsain); Artair Laws.<br /> <br /> Sreath sa Bheulaibh (clì gu deas): Seoc Leslie; Dùghall MacCoinnich; Vick Leslie (cùl); Shane Mitchell (beulaibh); Iain Caimbeul; Gòrdan Rothach; Billy Frame; Pòl MacIain. <br /> <br /> <br /> Faodar an dealbh seo a cheannach.<br /> Airson tuilleadh fiosrachaidh mu cheannach is prìsean, cuir post-d gu: <a href="mailto: photographic.archive@highlifehighland.com">Highland Photographic Archive</a>