Fèill-reic Sgìre Inbhir Nis de Chaidreabhas Feachd nam Balach
JTHOMSON_BOX4_0133
buidhnean òigridh
Inverness Area Scout Fellowship Sale

scoutadh; 'scouting'; feachd nam balach; 'scouting movement'; buidhnean òigridh;

Jimmy Thomson Archive

Madainn cofaidh agus fèill-reic ann an Talla na Seann Àrd Eaglais, Inbhir Nis sa Ghearran 1994. 'S e buidheann de dh'inbhich, cuid dhiubh a tha nan ceannardan agus feadhainn eile a bha nan ceannardan a tha air an dreuchd a leigeil dhiubh no luchd-taic, a tha gu saor-toileach a' cuideachadh Scoutadh ionadail ann an dòigh sam bi is urrainn dhaibh a th' ann an Caidreabhas Feachd nam Balach, air a bheil Taic Ghnìomhach Feachd nam Balach an-diugh. Tha Caidreabhas Feachd nam Balach Sgìre Inbhir Nis air airgead a thogail dha diofar ghnìomhan ionadail, am measg sin taic le bhith a' cumail suas Tallaichean Feachd nam Balach agus a' toirt maoin do Scouts a tha a' dol gu tachartasan eadar-nàiseanta. Tha iad cuideachd gnìomhach ann a bhith a' ruith 'Scout Post' na Nollaig a tha air a bhith ag obrachadh ann an Inbhir Nis bho 1996. <br /> <br /> <br /> Faodar an dealbh seo a cheannach.<br /> Airson tuilleadh fiosrachaidh mu cheannach is prìsean, cuir post-d gu: <a href="mailto: photographic.archive@highlifehighland.com">Highland Photographic Archive</a>