Cuairt a-muigh na Clainne gu Inbhir Losaidh, 1994
JTHOMSON_BOX4_0137
turasan
Children's Outing to Lossiemouth, 1994

tursan; turasan

Jimmy Thomson Archive

Chaidh an ìomhaigh seo a shealltainn bho chionn ghoirid ann am 'Maor-sgrùdaidh Dhealbhannan' a' Bhaile, a chaidh a ruith ann an co-bhuinn ris an Inverness Courier. 'S e seo cuairt a-muigh aig clann gu Inbhir Losaidh ann an 1994, air a chur air dòigh le Soroptamaich Eadar-nàiseanta Inbhir Nis is Inbhir Narann. Bha Hilary Hansen na neach-sgrùdaidh leis a' phoileas agus na neach-suidhe aig na Soroptamaich aig an àm sin. Bha i còmhla ri dithis neach-comhairle sgìreil aig Inbhir Nis, Sìle NicAoidh is Tom MacCoinnich nach maireann, agus dithis nighean òg, neo-aithnichte. <br /> <br /> Tha tè a tha na ball de na Soroptamaich, Katherine Thew, den bheachd gur e seo a' chiad chuairt bhliadhnail le clann don tràigh, ann an co-obrach le ceithir duine deug de dhraibhearan tagsaidh Inbhir Nis, a sgeadaich an càraichean le balùnaichean. <br /> <br /> <br /> Faodar an dealbh seo a cheannach.<br /> Airson tuilleadh fiosrachaidh mu cheannach is prìsean, cuir post-d gu: <a href="mailto: photographic.archive@highlifehighland.com">Highland Photographic Archive</a>