A' Chàisg aig Uàrd Iorc, Taigh-eiridinn Rìoghail a' Chinn a Tuath
JTHOMSON_N_BOX2_4657
Easter at York Ward, Royal Northern Infirmary

Tha uighean Caisge aig a' chuid as motha den chloinn.

ospadalan

Jimmy Thomson Archive

Chaidh an ìomhaigh seo a shealltainn bho chionn ghoirid ann am 'Maor-sgrùdaidh Dhealbhannan' a' Bhaile, a chaidh a ruith ann an co-bhuinn ris an Inverness Courier. Tha e a' sealltainn cuid de na h-euslaintich agus na nursaichean ann an uàrd na cloinne (Uàrd Iorc) ann an Taigh-eiridinn Rìoghail a' Chinn a Tuath.<br /> <br /> Tha ar luchd-cleachdaidh air Nurs Valerie Wemyss (sreath cùil, 3mh bho chlì) agus Sister Maureen Fhriseal (cùl deas) aithneachadh. 'S iad Fiona NicAonghais agus Angeline MacRennie na h-oileanaich nursaidh. Chun an seo, chan eileas air duine den chloinn aithneachadh ach am balach na shìneadh air an leabaidh. Is esan Brian Màrtainn,<br /> <br /> Tha uighean Caisge aig a' chuid as motha den chloinn.<br /> <br /> Mas urrainn dhuibh ar cuideachadh ag aithneachadh duine sam bith eile san dealbh seo, leigibh fios thugainn, mas e ur toil e. <br /> <br /> <br /> Faodar an dealbh seo a cheannach.<br /> Airson tuilleadh fiosrachaidh mu cheannach is prìsean, cuir post-d gu: <a href="mailto: photographic.archive@highlifehighland.com">Highland Photographic Archive</a>