Òglaich Mara Inbhir Nis, TS Briton, 1984
JTHOMSON_N_BOX2_4685
Òglaich-Mhara
Inverness Sea Cadets, TS Briton, 1984

Òglaich-Mhara;

Jimmy Thomson Archive

Chaidh an ìomhaigh seo a shealltainn bho chionn ghoirid ann am 'Maor-sgrùdaidh Dhealbhannan' a' Bhaile, a chaidh a ruith ann an co-bhuinn ris an Inverness Courier. Tha e a' sealltainn buidheann de dh'Òglaich Mara à Inbhir Nis bho TS (Soitheach Trèanaidh) Briton. Chaidh an dealbh a thogail air taobh a-muigh Talla Sràid an Rois ann an 1984. B' e fèill-reic airson airgead a thogail dhan aonad a bh' anns an tachartas.<br /> <br /> San dealbh aig a' chùl gu clì tha an Dàrna Leifteanant Ken Dodds agus air an taobh dheis tha Stuart Edmond, cathraiche Comataidh Aonad nan Òglach Mara. Cuideachd san dealbh am measg nan òglaich tha, Alan Davidson, Allan Henderson, Neil MacDonald, John Carson agus Angus Traill.<br /> <br /> Ma tha sibh ag aithneachadh gin de na h-Òglaich Mara eile san dealbh 'Cur beachd ann' mas e ur toil e. <br /> <br /> <br /> Faodar an dealbh seo a cheannach.<br /> Airson tuilleadh fiosrachaidh mu cheannach is prìsean, cuir post-d gu: <a href="mailto: photographic.archive@highlifehighland.com">Highland Photographic Archive</a>