Gala Chill Targhlain
JTHOMSON_N_BOX2_4741_4
daoine neo-aithnichte
Kiltarlity Gala

fèillean; fèisean; deilbh neo-aithnichte; carbadan; daoine neo-aithnichte

Jimmy Thomson Archive

Chaidh an dealbh seo fhoillseachadh bho chionn ghoirid fon fheart 'Picture Detective' aig Am Baile, air a ruith còmhla ri Courier Inbhir Nis. Chithear ann buidheann cloinne aig Gala Chill Targhlain. Tha iad nan suidhe air "Argocat" bho Gharaids Motairean na h-Àirde sa Mhanachainn. Chan eil ceann-là air an dealbh ach tha iad den bheachd gun deach a thogail mu dheireadh nan 1980an.<br /> <br /> 'S e an draibhear Iain MacLeòid. Chaidh grunn den chlainn ainmeachadh. 'S iad Darren Urchardain, Iain Falconer; Iain Camshron; "Delboy", Pòl Price, Mìchael MacMhathain, Raymond Nairn (air neo Barry Scott MacIllFhinnein), Allison NicFhionghain, Iain Pòl Friseal, Sìm MacIllFhinnein, Ruairidh MacCoinnich, Gòrdan Kelly agus Barry MacIlleBhràith. <br /> <br /> Ma tha thu ag aithneachadh duine den triùir chlann eile, feuch an cuir sibh brath thugainn air neo fàg facal ann am 'Fàg Brath'. <br /> <br /> <br /> Faodar an dealbh seo a cheannach.<br /> Airson tuilleadh fiosrachaidh mu cheannach is prìsean, cuir post-d gu: <a href="mailto: photographic.archive@highlifehighland.com">Highland Photographic Archive</a>