Rèis Spòrsail, Pàirce nam Bochd, Inbhir Nis
Jimmy Thomson
lùth-chleasan
Fun Run, Bught Park, Inverness

spòrs; ruith; lùth-chleasan

Jimmy Thomson Archive

Chaidh an ìomhaigh seo a shealltainn bho chionn ghoirid ann am 'Maor-sgrùdaidh Dhealbhannan' a' Bhaile, a chaidh a ruith ann an co-bhuinn ris an Inverness Courier. Tha e a' sealltainn cuid de na farpaisich a' dèanamh deiseil gus pàirt a ghabhail ann an Rèis Spòrsail a bh' ann am Pàirce nam Bochd ann an Inbhir Nis. Thathas den bheachd gun robh a' bhliadhna mun cuairt air 1985.<br /> <br /> Chan eileas ach air dithis de na tha san dealbh aithneachadh chun an seo. 'S e Lorraine Innes an ruitheadair leis an t-àireamh 855. Tha Sìileas NicLeòid air a làimh dheis. A thuilleadh air an trusgan ruith tha an dithis a' caitheamh taidhichean Bun-sgoil Cheann a' Mhìlidhfar an robh iad (agus nuair a chaidh seo a sgrìobhadh ann an 2011, tha iad fhathast) nan tidsearan. 'S e Sandra NicIllFhinnein, tidseir ann am Bun-sgoil Thuilm, an ruitheadair a tha a' leigeil a tacsa air a' phòla. <br /> <br /> <br /> Faodar an dealbh seo a cheannach.<br /> Airson tuilleadh fiosrachaidh mu cheannach is prìsean, cuir post-d gu: <a href="mailto: photographic.archive@highlifehighland.com">Highland Photographic Archive</a>