Ùrnaighean Gàidhlig 5
GB1796_SINCLAIR_GAELICPRAYERS_05

Thusa a tha nad shuidhe air deas làimh Dhè an t-athair, dèan tròcair oirnn.

Oir is tusa a-mhàin a tha naomh. Is tusa a-mhàin is Tighearna.

ùrnaighean; claistinneach

Bill Sinclair Audio: Gaelic Prayers

(An sin canar no seinnear an dara cuid an Kyrie no a' Ghloria, no an dà chuid.)<br /> <br /> A Thighearna dèan tròcair oirnn. A Chrìosda dèan tròcair oirnn. A Thighearna dèan tròcair oirnn. <br /> <br /> Glòir do Dhia anns na h-àrdaibh agus air talamh sìth, deagh thoil do dhaoine. <br /> Tha sinn gad mholadh; tha sinn gad bheannachadh; tha sinn gad aoradh. Tha sinn a' toirt glòir dhut. <br /> <br /> Tha sinn a' toirt buidheachas dhut airson do mhòr-glòire. <br /> <br /> A Thighearna Dia, a rìgh nèamhaidh, a Dhia an t-athair uile-chumhachdach agus dhutsa a Dhia, an t-aon ghin mhic Iosa Crìosd. Agus dhutsa a Dhia an Spiorad Naomh.<br /> <br /> A Thighearna, an t-aon ghin mhic Iosa Crìosd. A Thighearna Dia, uan Dhè, mac an Athar. <br /> <br /> Thusa a tha 'toirt air falbh peacannan an t-saoghail, dèan tròcair oirnn.<br /> <br /> Thusa a tha 'toirt air falbh peacannan an t-saoghail, gabh ri ar n-ùrnaigh. <br /> <br /> Thusa a tha nad shuidhe air deas làimh Dhè an t-athair, dèan tròcair oirnn. <br /> <br /> Oir is tusa a-mhàin a tha naomh. Is tusa a-mhàin is Tighearna. <br /> <br /> Is tusa a-mhàin as àirde, a Chrìosda, maille ris an Spiorad Naomh ann an glòir Dhè, an t-athair. Àmen