Comhairle Shiorrachd Inbhir Nis
MUSEUMS_1

'S e seo buill de Chomhairle Siorrachd Inbhir Nis ann an 1954.

Airson tuilleadh fiosrachaidh mu cheannach is mu phrìsean cuir post-d gu:

comhairlean; daoine; dealbhan; buidhnean; riaghaltas ionadail

David Whyte Collection, Highland Photographic Archive

'S e seo buill de Chomhairle Siorrachd Inbhir Nis ann an 1954.<br /> A' chiad shreath (on taobh dheas): A' Bh. Cairistiona NicPhaidein, An t-Urr Ùisdean M MacGill-Iosa, Iain R Hilleary, Augustus CW Lowe, Teàrlach I Friseal TD DL JP, Morair Dòmhnallach Urramach MBE TD HML JP (Iar-neach-gairm), Frangan W Mac an Fhùcadair (Neach-gairm), An t-Urr Uilleam M Greumach JP, A' Bh. LP Chamshron-Head, Dòmhnall MacAmhlaigh JP, Baintighearna Amy Henschel, an t-seann phrobhaist Dòmhnall Camshron JP, Alasdair W MacCoinnich, Desmond PDN MacThòmais, A' Bh. AK Nic a' Phearsain.<br /> <br /> An dara sreath: Iar Àrd-mharaiche Mac an Tòisich 'ic an Tòisich CB DSO DSC DL, Mìcheal EV Bàillidh, Riseard D Trotter, Còirneal Roger Swire JP, Raonaill Mac a' Phì, Probhaist Iain MacGhilleMhìcheil, Eòghann Ormiston, Seumas A Bremner, Peadar MR Pottie, Teàrlach Dòmhnallach, Ailig M MacRath JP, Dòmhnall MacGillInnein, Bàillidh D Grannd, am Fìor Urr Eòghann Canan MacAonghais <br /> <br /> <br /> S dòcha gum bi an ìomhaigh seo ri faotainn airson a ceannach.<br /> Airson tuilleadh fiosrachaidh mu cheannach is mu phrìsean cuir post-d gu:<br /> <a href="mailto: skyeandlochalsh.archives@highlifehighland.com ">Skye and Lochalsh Archives</a>