Comann Àiteachais Oilthigh Dhùn Èideann, 1895-96
PC_GM_ALBUM_05

Airson tuilleadh fiosrachaidh mu cheannach is mu phrìsean cuir post-d gu:
Taigh-tasgaidh Baile nan Granndach

dealbhan-camara bhuidhnean; oileanaich; comainn oilthighean

Grantown Museum Photographic Collection

Dealbh-camara buidhinn le buill Comann Àiteachais Oilthigh Dhùn Èideann, eadar 1895 is 1896. 'S e fear dha na comainn as sine san oilthigh. Tha e ann fhathast agus a' cumail choinneamhan is thachartasan sòisealta gus an là an-diugh.<br /> <br /> Bhon làimh chlì chun na làimh dheis:<br /> <br /> Sreath cùil - J.G.S.; C Burness; S F Ashby; J Maitland; J W Eastham; D F Chalmers; A M Mac an t-Saoir; G Dùghlas; Seumas Willison; J Peet; A H MacCoinnich; J Willison; J C Rushton<br /> <br /> Sreath Mheadhanach - W Brus (Ionmhasair); A Allsebrook (Ceann-suidhe); H C Long; Professor Uallas (ceann-suidhe Urramach); F P Walker (Iar Cheann-suidhe); A Friseal<br /> <br /> Sreath thoisichFront row - W G Mason; W A Lee; W J Cran; M A Sitole<br /> <br /> Bidh an fheadhainn aireil nur measg air mothachadh gu bhjeil 23 duine san dealbh ach 22 ainm ann. Thathar an ìre mhath cinnteach gur ann san t-sreath chùil a tha an neach nach eil air ainmeachadh <br /> <br /> <br /> S dòcha gum bi an ìomhaigh seo ri faotainn airson a ceannach.<br /> Airson tuilleadh fiosrachaidh mu cheannach is mu phrìsean cuir post-d gu:<br /> <a href="mailto: gosmuseum@btconnect.com"> Taigh-tasgaidh Baile nan Granndach</a>