Ali Bally Bee
PC_CHRISTINASTEWART_BAIRNSKIST_02

Sellin Coulter's candy

Ali Bally Bee

clann; seinn; ceòl; clàradh-fuaim; òrain-ghnìomh; rannan; Albannach; leanabachd

Bairn's Kist (CD)

'S e òran tradaiseanta Albannach a th' ann an 'Ali Bally Bee'. Tha e air a chur an rian agus air a sheinn an seo le Cairistiona Stiùbhart, a bhios a' seinn agus a' teagasg òrain tradaiseanta.<br /> <br /> Ali Bally, Ali Bally Bee,<br /> Sittin on your mammy's knee<br /> Waitin for a wee bawbee<br /> Tae buy some Coulter's candy<br /> <br /> Ali Bally, Ali Bally Bee,<br /> When you grown up you'll go to sea<br /> Makin pennies for your daddy an me<br /> Tae buy some Coulter's candy<br /> <br /> Poor wee Jeannie's gettin awfu thin<br /> A ruckle o banes covered up wi skin<br /> Soon she'll get a double chin<br /> Sookin Coulter's candy<br /> <br /> Mammy gie me a thrifty doon<br /> The candy man is comin roon<br /> Wi a basket sittin on his croon<br /> Sellin Coulter's candy<br /> <br /> Tha an t-òran ri fhaighinn air an CD ' Bairn's Kist' le Cairistiona Stiùbhart, air a bheil cruinneachadh de dh'òrain tradaiseanta Albannach air an taghadh gus inbhich a bhrosnachadh gu bhith a' seinn, a' cluichd agus a' cleasachd ri cloinn òga. Rinn Cairistiona a bhuineas do dh' Inbhir Nis, rannsachadh air òrain tradaiseanta mar phàirt de a ceum on oilthaigh. Tha i a-nis ag obair le buidhnean de gach aois, a' seinn agus a' teagasg òrain tradaiseanta Albannach.