The World Must Be Coming to an End
PC_CHRISTINASTEWART_BAIRNSKIST_24

They sent me for cheese...I fell and hurt my knees

They sent me for toast...I turned into a ghost

clann; seinn; ceòl; clàradh-fuaim; òrain-ghnìomh; rannan; Albannach; leanabachd

Bairn's Kist (CD)

'S e òran chloinne tradaiseanta Albannach a th' ann an 'The World Must Be Coming to an End'. Tha e air a chur an rian agus air a sheinn an seo le Cairistiona Stiùbhart, a bhios a' seinn agus a' teagasg òrain tradaiseanta Albannach.<br /> <br /> They sent me for bread oh aye, oh aye<br /> They sent me for bread, oh aye, oh aye<br /> They sent me for bread, I fell and bumped my head<br /> The world must be coming to an end, an end, an end<br /> The world must be coming to an end<br /> <br /> They sent me for pies...I fell and hurt my eyes<br /> <br /> They sent me for sweets...I fell and hurt my feets<br /> <br /> They sent me for eggs...I fell and hurt my legs<br /> <br /> They sent me for cheese...I fell and hurt my knees<br /> <br /> They sent me for toast...I turned into a ghost<br /> <br /> Tha an t-òran ri fhaighinn air an CD ' Bairn's Kist' le Cairistiona Stiùbhart, air a bheil cruinneachadh de dh'òrain tradaiseanta Albannach air an taghadh gus inbhich a bhrosnachadh gu bhith a' seinn, a' cluichd agus a' cleasachd ri cloinn òga. Rinn Cairistiona a bhuineas do dh' Inbhir Nis, rannsachadh air òrain tradaiseanta mar phàirt de a ceum on oilthaigh. Tha i a-nis ag obair le buidhnean de gach aois, a' seinn agus a' teagasg òrain tradaiseanta.