Benediction (Beannachadh)
PC_CHRISTINASTEWART_KOD_01

Gun togadh an Tighearna a ghnùis thugad
Agus sìth a thoirt dhut

òrain; tàlaidhean; clann; seinn; ceòl; cràbhach; creideamh; beannachdan ; claistinneach

Kist o Dreams (CD)

Tha am beannachadh seo, am Beannachadh Aaronic, mar a chanas cuid, as trice ra chluinntinn aig baistidhean. Chaidh na faclan a thoirt do Mhaois le Dia ach an cleachdadh Aaron agus a shagairtean e a' beannachadh dhaoine.<br /> <br /> Seo na faclan ris a' chlàradh seo:<br /> <br /> <br /> Gum beannaich 's gun glèidh an Tighearna thu<br /> Gun toir an Tighearna air aodann deàrrsadh ort<br /> 'S a bhith gràsmhor dhut<br /> Gun togadh an Tighearna a ghnùis thugad<br /> Agus sìth a thoirt dhut<br /> <br /> <br /> 'S ann o 'Kist o Dreams', CD a bheir brosnachadh do luchd-àraich a bhith seinn ri clann òg, a thàinig an tàladh seo. Thagh Cairistiona Stiùbhairt na tàlaidhean an dàrna cuid bhon bha i math orra na leanabachd fhèin air neo gu robh a clann fhèin math orra.<br /> <br /> Rugadh Cairistiona Stiùbhairt an Inbhir Nis agus rannsaich i òrain traidisianta mar phàirt de a ceumnachd oilthighe. 'S ann mar dh'aithnicheas i-fhèin na h-òrain a tha iad air an CD ach tha dòighean eile ann a bhith gan seinn.