Summer Isles

Airson tuilleadh fiosrachaidh mu cheannach is prìsean, cuir post-d gu Ullapool Museum

Na h-Eileanan Samhraidh

ROS: Loch Bhraoin

na h-Eileanan Samhraidh; Aichillidh Bhuidhe; Achd an Lochain; Tannara Mhòr, Tannara Bheag, Eilean Dubh, Glas-leac Bheag, Eilean Mullagrach, Eilean an t-Sagairt, Eilean nan Each, Eilean Ruisteil, Eilean a' Bhotail, Càrn Iar agus Càrn Deas.

Taigh-tasgaidh Ulapuil

Ullapool Museum Photographic Collection

Chithear air a' chàirt-phuist seo na h-Eileanan Samhraidh le Aichillidh Bhuidhe agus Achd an Lochan ris an aghaidh san dealbh. Tha na h-Eileanan Samhraidh nan eileanan beaga air beul Loch Bhraoin air cost an iar Rois is Chrombaigh. Tha croitearan an àite gan cleachdadh mar ionaltradh as t-samhradh, agus b' e seo a thug dhaibh an ainm.<br /> <br /> Is ainm nan eileanan mòra: Tannara Mhòr, Tannara Bheag, Eilean Dubh, Glas-leac Bheag, Eilean Mullagrach, Eilean an t-Sagairt, Eilean nan Each, Eilean Ruisteil, Eilean a' Bhotail, Càrn Iar agus Càrn Deas <br /> <br /> <br /> S dòcha gum bi an ìomhaigh seo ri faotainn airson a ceannach.<br /> Airson tuilleadh fiosrachaidh mu cheannach is prìsean, cuir post-d gu <a href="mailto: curator@ullapoolmuseum.co.uk">Ullapool Museum</a>