Buill an SWRI
Ulapul

Buill an SWRI

ROS: Loch Bhraoin

dealbhan buidhne; dealbhan-camara buidhne; buidhnean saor-thoileach

Ullapool Museum Photographic Collection

Dealbh de bhoireannaich aig dinnear aig an ACWW (Associated Country Women of the World) a chaidh a chumail ann an Talla a' Bhaile ann an Ullapul uaireannan anns na 1950an. Chithear, bho chlì gu deas: sreath chùil: <br /> <br /> Mrs M NicCoinnich, Mrs M NicCoinnich, Mrs Mhoireasdan, Mrs Phylis Duff, Mrs Kathleen Caie, Mrs L NicIllEathain Lachlan, Ceann-suidhe Mrs NicGriogair, Mrs K NicDhòmhnaill, Miss Ros, Mrs NicDhònnchaidh (Rùnaire a' Chaidreachais, à Neig), Mrs NicMhathain, Mrs Scott (à Neig) and Mrs NicCaluim (à Inbhir Pheofharain). Sreath aghaidh - Mrs M Scott, Mrs Moireasdan (Cathraiche a' Chaidreachais, à Inbhir Pheofharain), Mrs Fhriseal and Miss Rose (à Fodhraitidh).<br /> <br /> Is e an ACWW a' bhuidheann eadar-nàiseanta as motha san t-saoghal airson boireannaich a tha a' fuireach ann an sgìrean dùthchail agus bidh a' bhuidheann a' cumail co-labhairt gach 3 bliadhna. Tha ballrachd de mu naoi millean aig an ACWW à còrr is 70 dùthchannan <br /> <br /> <br /> S dòcha gum bi an ìomhaigh seo ri faotainn airson a ceannach.<br /> Airson tuilleadh fiosrachaidh mu cheannach is prìsean, cuir post-d gu <a href="mailto: curator@ullapoolmuseum.co.uk">Ullapool Museum</a>