Dealbh Clann na Sgoile, 1930an
Ulapul

Airson tuilleadh fiosrachaidh mu cheannach is prìsean, cuir post-d gu Ullapool Museum

ROS: Loch Bhraoin

clann-sgoile; deilbh sgoilearan; sgoiltean; far-ainm

Ullapool Museum Photographic Collection

Dealbh Clann na Sgoile, mu 1936.<br /> <br /> Sreath sa chùl, clì gu deas: Alasdair MacLeòid (Ayah), Iain MacCoinnich (Cathusalem), Harriet (Oighrig?) NicIlleathain (Hattie), Seasag NicLeòid, Màiri NicLeòid (Maimie Ayah), Deòrsag NicIlleathain, Ruaidh MacRath, Coinneach Stiùbhart (Clìc).<br /> <br /> 2a sreath, clì gu deas: Coinneach MacRath (Delhi), Iain MacCoinnich (Rumpie), Evan Hill (Puffy), Rodaidh MacLeòid, Alasdair Caimbeul (Atlee), Murchadh MacCoinnich (Mahooa), Ailean MacLeòid, Iain MacLeòid (Johnny Mish). <br /> <br /> 3s sreath clì gu deas: Nethie NicCoinnich (All over), Seonag NicCoinnich (Jeck), Ailios Chaimbeul, Beataidh Nic a' Ghobhainn, Barball NicRath, Coinneag Ros (Lalla); Mairead NicRath (Toodles); Abie NicCoinnich (Lapsie). <br /> <br /> Sreath sa bheulaibh, clì gu deas: Alasdair MacRath (Oldie), Màiri NicCoinnich (Cathusalum), Hazel NicAoidh, Coinneag Mhoireasdan agus Manuel MacIlleathain (Manolo). <br /> <br /> <br /> S dòcha gum bi an ìomhaigh seo ri faotainn airson a ceannach.<br /> Airson tuilleadh fiosrachaidh mu cheannach is prìsean, cuir post-d gu <a href="mailto: curator@ullapoolmuseum.co.uk">Ullapool Museum</a><br />