Clàradh Chàraichean Chataibh NS 966 gu NS 1000, an dèidh -1920
Cataibh
càraichean
carbadan
baidhsagailean-motair
Sutherland Vehicle Registrations NS 966 to NS 1000, post-1920

Tha àireamh clàraidh gach càr sa Chlàr, còmhla ri ainm agus seòladh an neach-seilbh, modail a' chàir, seòrsa agus dath a' chàir, a chuideam gun luchd air, ciamar a bhios e air a chleachdadh, ceann-là a' chlàraidh agus, far a bheil e iomchaidh, ceann-là a chaidh a dhubhadh às.

Chaidh càraichean a chlàradh do Mrs (S...), (...) Menzies, (...) Ross, A. M. Chance, William Ross, (...) Horne, William A. Mackay, J. H. Thomson, Campbells, John Clouston, Ken J. Wilson, Hugh Macrae, J. Mackay, Hector Ross, S T & T Coy (Sutherland Transport & Trading Co.), Robert Hunter, Macrae & Dick, John Urquhart, William Sinclair, Finlay Gunn, H. Murray for Mrs Andrew, Peter Burr, J. Mackenzie, Campbell & Sons (2), (...) Simpson, Mrs MacDonald, Dr. Beard, H. MacKay, Murdo Mackay, Peter A. MacDonald, Donald Sutherland , J. Martin Allan agus A. N. Macaulay.

NS966 NS967 NS968 NS969 NS970 NS971 NS972 NS973 NS974 NS975 NS976 NS977 NS978 NS979 NS980 NS981 NS982 NS983 NS984 NS985 NS986 NS987 NS988 NS989 NS990 NS991 NS992 NS993 NS994 NS995 NS996 NS997 NS998 NS999 NS1000

CATAIBH

Cataibh; Clàradh Chàraichean Chataibh; càraichean; carbadan; baidhsagailean-motair